Stefan U

Några rader om Octagon Development.

För några år sedan startade jag Octagon Development. Tanken med bolaget är att jag skall kunna använda den kunskap jag byggt upp under åren till att hjälpa andra. Nu har det inte blivit som jag tänkte mig då jag har varit involverad i företagasförvärv och uppstart av andra bolag. Men fr.o.m. 2015 tänker jag ägna mer tid åt Octagon, då jag brinner för att jobba med projekt på konsult och interimsbasis.

Jag har arbetat i olika affärsdrivande företag de senaste 25 åren. Som person är jag teknikintresserad och har bl.a. arbetat med teknikföretag i säkerhetsbranschen i många år. Min eftergymnasiala utbildning har jag från Handelshögskolan i Stockholm (IFL, Executive Education). Jag har nyligen utbildat mig till Finansanalytiker vid Shaw Academy i London.

Distribution har varit en röd tråd i min karriär. Min erfarenhet av distribution sträcker sig genom hela min karriär. Jag har arbetat i ledande roller i olika branscher så som, Dagligvaruhandel, Byggbranschen och Säkerhetsbranschen. Här följer några av de befattningar jag verkat i: Distriktschef, vVD, Affärsområdeschef, Marknadschef, Inköpschef och CEO. Jag har också erfarenhet av att som ägare driva företag och därigenom olika styrelseuppdrag.

Jag är som person affärsdriven och har en problemlösande orientering och ett starkt driv. En av mina största styrkor är att jag kan se helhetsperspektivet samtidigt som jag kan identifiera och fokusera på viktiga detaljer.

Personer i min omgivning beskriver mig ofta så som drivande, engagerande, välorganiserad, resultatinriktad och idérik. Jag drivs av en övertygelse om att det som inte kontinuerligt utvecklas och förbättras har börjat avvecklas. Jag är trygg i mig själv och gillar rak och tydlig dialog. Att prioritera och delegera är två viktiga beståndsdelar i mitt ledarskap.

Jag trivs i mitt ledarskap, är positivt lagd och vill gärna påverka och utveckla mina medarbetare och våra gemensamma affärsprocesser.

Om ni har behov av att anlita någon för ett konsultuppdrag eller ett interimsuppdrag, så tveka inte att ta ett förutsättningslöst möte med mig.

Stefan Uveskog

Kontakt här!

Visa Stefan Uveskogs profil på LinkedIn Gå till Stefan Uveskogs profil